Virikeluolastoon mau!

Koira- ja kissakoulu Heiluva Häntä löytyi verkosta ja koulutuksen lisäksi heillä on lemmikeille virikeluolasto.

Heiluva Häntä:
www.heiluvahanta.fi/virikeluolasto.php
www.facebook.com/groups/heiluvahanta/

Se sijaitsee Pitäjänmäessä, joten meillä on lyhyt matka autolla sinne. Viime aikoina kopassa kuljetus ei ole ollut kisuille mieleen. Eivät tykkää olla suljetussa kopassa paikallaan, eivätkä autossa. Tällä kertaa kokeiltiin myös Feliwayta ja ei tuntunut auttavan.

Perille kuitenkin päästiin ja heti kun koppa aukastiin lähtivät kisut nuuskimaan ympäristöään kiinnostuneina. Luolasto oli rakennettu toimistorakennukseen paksuista vanerilevyistä. Luolastoja oli isoja ja pieniä. Niiden pohjalla oli heiniä, kiviä sekä muoviputkia.



Kissat saivat haistella myös jäniksen käpälää, harakkaa sekä muita eläintuoksuja. Jesseä kovasti kiinnosti myös peitetyn lasin takana oleva koirakoulutus. Olimme virikeluolastossa heti pidemmän ajan eli 50 minuuttia ja se aika meni tassuilla. Kun olikin lähdön aika ei kisut meinannut mennä millään kuljetuskoppaan takaisin.

Suosittelen ehdotomasti virikeluolastoa myös muille Pitäjänmäen lähellä asuville koira-, kissa- tai frettitalouksille ja itsekin meinaamme mennä uudelleen. Luolastossa on varmasti mielenkiintoisia hajuja ja virikkeitä lemmikistä riippumatta. Käsittääkseni tämä on ensimmäinen luolasto ainakin Suomessa ja toivottavasti saadaan niitä pian lisää muuallekin. Ajatuksena jopa heräsi, jos rakentaisi kissoille kesällä oman miniluolaston.

Kommentit

Luetuimmat blogitekstit