Kissat tuli taloon

Niinhän siinä kävi, kuten muutama aavistelikin. Yhden sijasta tuli kaksi kissaa taloon. Kissat löytyivät lopulta jo ennestään tutulta Cornish Rexejä kasvattavalta Harrilta, vaikkakin muuallakin kissoja oltiin katsomassa käyty.

Harrin kasvattajasivut: 
www.sweetpurrscrx.net

Lauantaina 21.12. lähdettiin aamulla aikaisin Harrin kanssa kohti Turkua, jossa kisut asustelivat emo- ja isäkissan kanssa. Perille päästyämme Shane (musta-valkoinen poikakissa) parkkeerasi avomieheni syliin. Shane meni myös kuljetuskoppaan valmiiksi, aivan kuin olisi tiennyt, että tänään on muutto uuteen kotiin. Aikamme asiaa pohdiskeltuamme halusimme ottaa Shanelle kaveriksi myös herttaisen Maggien (musta-puna-valkoinen tyttökissa).

Shane ja Maggie. © Helmikisujen blogi





Tarkemmin Shanesta ja Maggiesta tuonnempana. Nyt ovat viikon päivät uudessa kodissa viettäneet ja hyvin ovat sopeutuneet.

Kissatarvikkeita hommatessa huomasimme, että laadukkaita kissoille sopivia tarvikkeita ei ole kauheasti saatavilla. Siispä osa blogikirjoituksista tullaan uhraamaan hyvien tarvikkeiden, välineiden ja kissahuonekalujen puolesta puhumiselle.


Kommentit

Luetuimmat blogitekstit